Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egészség

PAPILLOMÁK ÉS SZEMÖLCSÖK BÁRMIKOR ÁTALAKULHAT MELANOMÁBA - BŐRRÁK AMELY GYÓGYÍTHATATLAN HOGYAN VÉDHETI MEG MAGÁT ETTŐL?!


Az emberi papillomavírus az egyik leginkább onkogén vírus. A "számláján" több rákos daganat van, mint bármely más okból. Jelenleg szinte minden emberi testében jelen van, és ő felelős a papillómák, szemölcsök és egyéb pigmentfoltok megjelenéséért, ami viszont bármikor melanomává válhat - bőrrák, amelyből jelenleg nincs gyógymód. Ma erről beszélünk az Egyesült Államok vezető onkológusával, az Orvostudományok doktora, Malaczkó Gábor professzorral.

Malaczkó Gábor
Munkatapasztalat - 45 év

Malaczkó Gábor professzor specializálódott a rákkal és a vérrel kapcsolatos betegségek kezelésében, a felnőtt leukémia és a limfómától kezdve a myeloma multiplexig terjedő rendellenességekhez, valamint a csontvelő vérsejtjeinek kialakulásához és az anomáliák kialakulásához vezető rendellenességekkel.

Malaczkó Gábor orvostudományi doktorátust kapott a Jordan Egyetem Orvostudományi Karától. A Boston Egyetem Orvostudományi Karán - Veteránügyi Ügyek Orvosi Központjában szakmai gyakorlatot végzett. Diplomáját a hematológia területén védte a Bostoni Egyetem Orvosi Központjában és az Orvosi Onkológiában a University of Texas-MD Anderson Cancer Centerben, Houstonban. A hematológiai és orvosi onkológia szakképzett orvosa.

Riporter: Dr. Malaczkó Gábor, mennyire elterjedt a vírus és mit kell félni azok számára, akiknek van ez?

Doktor Malaczkó Gábor: Az emberi papillomavírus mindenkinek van, akinek a testében papillómák, métak, szemölcsök és más pigmentált formációk vannak. Nyers becslések szerint a világ lakosságának 80-85% -ának van. Nagyon ritka, hogy olyan embert találjon, akinek nincsenek pigmentfoltjai a bőrön. És a pigment bármilyen jelenléte azt jelzi, hogy egyértelműen fertőzött. Vírus nélkül papillómák soha nem jelennek meg.

Magukban nem veszélyesek. A probléma az, hogy a közönséges papillóma bármikor melanomává válhat Ez egy gyógyíthatatlan bőrrák, amely csak néhány hónap alatt megöli az embert, és amelytől nincs menekvés. Ha más típusú rákos daganatokat valahogy meg lehet állítani kemoterápiával, gyógyszerekel és egyéb módszerekel, itt az egyetlen lehetőség az, hogy felismerjük és eltávolítsuk korai stádiumban. Ha a melanoma már kialakult, ez garantált halál.

Mindenki valószínűleg hallott egy történetet arról, hogy valaki "meghalt egy anyajegytől". Pontosan ez akkor történik, ha a papilloma rákosodik.

Riporter: És miért válhat egy papillóma melanomába?

Doktor Malaczkó Gábor: Sok tényező van. Ha a legfontosabbat választja, akkor ez:

 • Közvetlen napsugárzás
 • Papillóma vagy anyajegy égése
 • Alacsony környezeti feltételek melletti élet
 • Átöröklés
 • A pigmentált formációk gyakori mechanikai sérülései (borotválkozás közben, fürdés közben)

Mindegyik tényező komolyan befolyásolja a helyzetet, jelentősen növelve a melanoma kialakulásának kockázatát. Ha egynél több van az embernek, akkor komolyan gondolnia kell az egészségére és a papillómákra.

Riporter: Mennyi ideig tart a" békés pigment "melanoma átalakulása?

Doktor Malaczkó Gábor: Átlagosan 7-10 naptól egy hónapig. Sok attól függ, hogy milyen nagy a papilloma, és hogyan reagál a szervezet immunrendszere. De egyébként, ez egy rendkívül rövid időszak, amely alatt a beteg leggyakrabban nem veszi észre, mi történik. Is megérti, hogy valami nem úgy van, amikor már a melanoma már létrejön, és érezhetővé válik.

A kockázat speciális csoportja - olyan emberek, akiknél aktívan új papillómák keletkeznek, vagy vannak nagy rosszindulatú daganatok. Minél nagyobb a daganat a testén, annál könnyebb melanomába átalakulhat. Az új papillómák aktív megjelenése magas humán papillomavírus-szintet jelez, ami azt is jelzi, hogy nagy a valószínűsége a papillómák megjelenésének.

Az esetek 92% -ában papillómák jelenik meg a fejbőrön, valamint a genitális szervek bőrén - a péniszen, a vaginán és a méhnyakon és anuson - ebben az esetben a papillómák a genitális szemölcsök fázisába kerülnek.

Példa a papillómák további terjedésére

A papillómákat nem szabad kezelés nélkül hagyni!

Ismétlem, hogy miután az átalakulás folyamata befejeződött -, segítsen már nem tud senki. Ezért veszélyes ez a fajta rák, amelynek mortalitása a kezdeti szakasz kivételével 100%. És mindenkinek fennáll a kockázata annak, hogy megbetegedjen, akinek a testében papillómák vannak. És minél időseb az ember, annál nagyobb a daganat kialakulásának valószínűsége.

Annak érdekében, hogy jobban megértsük, milyenek a papillómák melanómákká való átalakulásának következményei - itt vannak az onkológiai klinikákban készült fotók.

Fejlett melanoma az aktív szakasz

Fejlett melanoma

Papilloma kezdett átválni melanomává. A beteg csodával határos módon egy drága művelet sikerült megmenteni

Riporter: Hogyan lehet megakadályozni a pigmentált foltok rákos megbetegedésekké történő átalakulását? Hogyan az embereknek megvédeni az életüket?

Doktor Malaczkó Gábor: Először védje meg a papillómát a naptól és bármilyen más égési sérüléstől. Az ilyen típusú károsodások a rákos daganatok degenerálódásának azonnali megjelenését idéznek elő. Másodszor, ha lehetséges, minimalizálja a szervezet szennyeződését. Minél magasabb a vérben lévő toxin szint - annál gyengébb az immunrendszer, és ennél gyorsabban megkezdődik a papillómák melanoma átalakulása.

Hogy ha valami gyógyszerről beszélünk az emberi papillomavírus kezelésére és stabilizálására, akkor pillanatnyilag az egyetlen gyógyszer a világon - egy különleges Papillor krém, amely egyébként most már megvásárolható egy alacsonyabb áron! Mindenkit aki ezzel a betegséggel szenved illeti, de erről később. Ez egy egyedülálló termék, amelyet a Marshfield Center onkológiai intézet hozott létre. A krém kettős hatású - eltávolítja a vírus külső megnyilvánulásait (enyhíti a papillómákat, szemölcsöket), és minimálisra csökkenti az emberi papillomavírus aktivitását. Ha egyszerű emberi nyelvet beszélünk, akkor azt jelenti, hogy a valószínűsége, hogy hirtelen megjelenik, mielőtt a 3-4 hónapon belül elhalálozna a melanómátol, majdnem nullára csökken.

A krém az egyetlen olyan gyógyszer, amely nem csak külső tényezőkre hat ki (azaz eltávolítja a papillómákat), hanem maga a vírusra is hatással van. Jelenleg a gyártó a nemzetközi orvosi vállalatok egész csoportjától beszerzése iránti kérelme van. Az a tény, hogy a gyártási mennyiségek még mindig túl kicsiek, és elsősorban az orvosok szeretnék hozzáférést biztosítani a termékhez a legérzékenyebb rászoruló betegek számára.

Riporter: És a krém keresztül ment a klinikai vizsgálatokon?

2016-ban a termék klinikai vizsgálatai sikeresen befejeződtek a Houston- Papillor MD Anderson Cancer Center, a papillómák és szemölcsök elleni küzdelemben. A kutatóegyetem sajtószolgálata a következő adatokat publikálta:

 1. A Papillor hatékonysága, a standard módszer szerint számítva (azoknak a betegeknek a száma, akik a kezelés alatt álló 100 betegből álló csoport összes betegére számoltak be):
  • megszabadult papillómáktól - 97%
  • megszabadult a szemölcsöktől – 95%
   *Az ártalmatlanítás ebben az esetben 6 hónapon belüli visszaesés hiányát jelenti
 2. Nemkívánatos mellékhatások, beleértve az allergiás reakciókat nem mutatták ki
 3. A papilló a HPV vírus (Papillomavírus) elleni küzdelem egyik vezető gyógyszere

Doktor Malaczkó Gábor: Határozottan. Egyébként nem is beszélnék róla. Számos klinikai vizsgálatot végzett az Egyesült Államokban, és tanúsítvánnyal járt Európában. És most befejezte a kínai, japán és vietnami klinikai kutatások ciklusait. Az ázsiai országok nagy érdeklődést mutatnak a termékhez. A vizsgálatok kimutatták, hogy a termék rendkívül magas hatékonyságú.

Abszolút mindazok, akik részt vettek a tesztben, a balzsam eltávolította a vírus külső megnyilvánulásait - vagyis megsemmisítette a papillómákat és a szemölcsöket. Az új papillómák képződésének elemzése és megfigyelése azt mutatta, hogy a humán papillomavírus-aktivitás 93% -ának körülbelül 95-97% -kal csökkent. Vagyis a közönséges nyelvben - nulláig. A fennmaradó 7% -nak a vírus minimális aktivitása volt. Но она была в 9-10 раз ниже, чем до применения Papillor. És gyakorlatilag nem jelentek meg új papillómák.

Riporter: Dr. Malaczkó Gábor, hol lehet megvásárolni a Papillort?

Doktor Malaczkó Gábor: Jelenleg a gyógyszer értékesítése elérhető a gyártó által létrehozott speciális honlapon (link a hivatalos honlapra). Bárki rendelhet egy balzsamot kézbesítéssel. A kifizetés csak a rendelkezésre álló gyógyszer ellenőrzését követően történik, ami rendkívül kényelmes azok számára, akik kétségbeesetten igénylik ezt a gyógyszert.

A gyógyszertárakban a krém nem áll rendelkezésre, rendkívül kis mennyiségű termelés miatt. A gyógyszer rendkívül bonyolult, és a munka része manuálisan történik, ami jelentősen lassítja a kibocsátás mennyiségének növekedését. Jelenleg csak a hivatalos weboldalon kedvezményes áron megrendelhetik a Papillort! (És a közelmúltban nemzetközi jótékonysági alapok csatlakoztak a kérdéshez, és hosszú távon a terméket a maximális engedményben lehet megrendelni.

Riporter: Milyen további tervek a gyógyszernek?

Doktor Malaczkó Gábor: Ha jól értem, most fő feladatuk az, hogy növeljék azokat a mennyiségeket, amely minden akut szükségletet biztosít. A papilló az egyetlen olyan gyógyszer, amely a melanoma teljes megelőzésére alkalmazható. És annak ellenére, hogy az orvosok jelenleg gyakorlatilag nem tájékoztattak róla, és maga a gyógyszer már elkezdte értékesíteni - a kereslet már olyan, hogy időnként nem rendelhető el, a teljes távollét miatt.

Miután a gyógyszer elég mindazok számára, akiknek kétségbeesett szükségük van, elkezdődik az értékesítés a nyilvánosság számára. De mivel a termelés összetettsége, ami jelentősen lassítja a terjeszkedését, azt hiszem, ez nem a közeljövő kérdése.

Riporter: Dr. Malaczkó Gábor, köszönöm az interjút. Talán valamit akar mondani azoknak, akiknek papillóma van a testükön?

Doktor Malaczkó Gábor: Az egyetlen dolog, amit szeretnék mondani - ne vegye a papillómákat és a szemölcsöket ártalmatlannak. Bármikor átalakulhatnak melanomában. És ahogy már említettem többször is - ez az egyik olyan bőrrák, amely nem rendelkezik kezeléssel. Most nagyon kevesen ilyen betegség van. És a melanoma is egy közülük. Ha ilyen típusú bőrrák van, akkor ez egy egyértelmű halálos ítélet. Ennek megakadályozása érdekében - figyelje a testét. És még jobb - használja a Papillót, ha lehetősége van arra, hogy megrendelje. Még inkább, meddig külön kedvezményes áron adják el! és raktáron van.

 Menjen a «Papillor» hivatalos oldalára